AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 16:43
Utænkeligt: Aston Villa-angriber stukket ned under overfald

En helt i gennem utænkelig historie er dukket op i de engelske medier her til eftermiddag.


Sidste år blev Sead Kolasinac og Mesut Özil overfaldt, for nogle uger siden var Dele Alli udsat for et bevæbnet røveri, og nu er der opstået en episode, der akkurat overgår de foregående historier.

Det drejer sig om Aston Villas kun 17-årige angriber-talent Bradley Young, der bekræftes at være blevet overfaldet og 'stukket ned' i en park i Birmingham.

En talsmand for beredskabet har ifølge The Athletics efterfølgende slået fast, at Young er uden for livsfare og ikke vil have livsvarige mén fra situationen.

En 24-årig mand er blevet anholdt og sigtet for overfaldet, mens en anden mand og en tredje kvinde ligeledes er tilbageholdt og under mistanke.

Bradley Young, der til august fylder 18 år, spiller på Aston Villas U18-hold, hvor han er fast mand og i denne sæson har nettet fire kasser.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED