Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 16:51
Ustoppelig: Guardiola fejrer dobbelt milepæl med engelsk rekord

Pep Guardiola tog søndag sin 500. sejr i manager karrieren og sin 200. i spidsen for Manchester City. Spanieren snuppede samtidig en engelsk rekord


Manchester City fik mere modstand end vanligt, da West Ham forsøgte at hive point med hjem fra Etihad, men det lykkedes alligevel Premier Leagues suveræne tophold at vinde 2-1 i sidste ende. 

Det var utrolige 20. sejr i træk for The Citizens på tværs af alle turneringer, men det var ikke bare endnu en i rækken for manager Pep Guardiola, der kunne fejre hele to milepæle. 

For ikke nok med, at dette var Guardiolas 500. sejr i manager-karrieren, så var det også sejr nummer 200 i spidsen for Manchester City. 

Og ifølge statistikeksperterne fra OptaJoe, så sikrede det samtidig manageren en flot rekord i engelsk fodbold. Guardiola er nemlig nu den manager i den bedste engelske rækkes historie, der hurtigst er nået til 200 sejre med det samme hold.

Det krævede blot 273 kampe for spanieren, der dermed indtager en suveræn førsteplads foran José Mourinho, der i Chelsea skulle bruge 309 kampe og legendariske Kenny Dalglish, der skulle bruge 333 i Liverpool. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED