Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 10:27
Usikkerhed: Sådan kan Liverpool-darling ende på en fri transfer

Han har været redningsmand for klubben flere gange, men kan ende på en fri transfer.


En af de Liverpool-spillere, som bliver rygtet væk fra Anfield, er Divock Origi.

Der skulle være adskillige klubber, der er interesseret i den belgiske angriber, men ingen har endnu ikke ønsket at betale den pris, som Liverpool kræver for ham.

Divock Origi har kontraktudlløb til sommer, og der har været meldinger om, at Liverpool har mulighed for at forlænge hans kontrakt med yderligere et år, men det er ikke så sikkert. Det skriver The Athletic.

- Medmindre Origi spiller nok antal kampe fra nu og frem til maj for at kunne aktivere en kontraktforlængelse på et år i hans kontrakt, så ville han kunne hentes på en fri transfer, skriver mediet. 

Yderligere melder mediet, at Liverpool ikke planlægger nogle signings i denne måned og vil i stedet fokusere på at styrke offensiven til sommer. 

Divock Origi har scoret nogle yderst vigtige mål for The Reds de seneste år og har udviklet sig til at være en kultspiller blandt Liverpool-fansene.

Belgieren har også været ude med en knæskade i de seneste kampe, men forventes snart at være tilbage.

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE