Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 14:12
Usain Bolt råder United: Byg holdet op om Pogba og Rashford

Usain Bolt, som er stor fan af Manchester United, mener, at klubben bør bygge holdet op omkring Paul Pogba og Marcus Rashford.


Manchester United har haft svært ved at genfinde klubbens forhenværende niveau siden Sir Alex Fergusons afsked i 2013, og man måtte i sidste sæson nøjes med en sjetteplads i Premier League.

Ole Gunnar Solskjær er på nuværende tidspunkt manden, der skal forsøge af føre klubben tilbage til fordums styrke, og United indtager tabellens femteplads inden søndagens møde med West Ham.

Skal denne mission lykkes for den norske manager, er han dog nødt til at bygge holdet op omkring Paul Pogba og Marcus Rashford. Det mener den tidligere hurtigløber, Usain Bolt.

- Paul Pogba er en verdensklassespiller, og Marcus Rashford kommer tættere og tættere på denne kategori. Jeg håber, at vi kan bygge et hold op omkring dem for at komme tilbage til toppen, siger jamaicaneren til fifa.com og fortsætter:

- Sæsonen er ikke startet særlig godt, men vi kommer til at genfinde vores niveau og vender tilbage til Champions League. Jeg vil altid forblive fan af Manchester United.

Usain Bolt har tidligere forsøgt at spille sig til en kontrakt i Manchester United, og 33-årige Bolt havde sidste år en kort periode hos australske Central Coast Mariners. Nu har han dog opgivet fodboldkarrieren.

- Jeg elsker at spille fodbold, men med min alder og med mine andre obligationer, kan jeg ikke bruge den nødvendige tid, som det ville kræve med denne nye karriere.

Opgøret mod West Ham løber af stablen klokken 15.00 dansk tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED