AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 08:29
Urokkelig Solskjær: Pogba bliver på Old Trafford

Ole Gunnar Solskjær påstår fortsat hårdnakket, at Paul Pogba bliver i klubben.


Paul Pogbas fremtid på Old Trafford vil altid være omgærdet af spørgsmålstegn, men det er først og fremmest medierne, som fortsætter med at stille dem.

Sådan siger Ole Gunnar Solskjær og franskmandens fremtidsudsigter midt i rygterne om, at et skifte sidst i transfervinduet til Juventus eller Real Madrid kan blive en realitet.

- I, medierne, stiller altid spørgsmålstegn om Paul, sagde Solskjær ifølge Goal.

Efter sejren over Chelsea antydede Paul Pogba dig selv, at hans fremtid i Premier League-klubben fortsat er usikker, men træneren føler, de er blevet taget ud af en kontekst.

- Det er ikke mærkeligt at sige, at man nyder at spille, har det sjovt med holdkammeraterne, nyder sit arbejde og spillet, sagde Solskjær.

- Han udtalte, at der fortsat er spørgsmålstegn omkring hans fremtid, men der er altid spørgsmålstegn omkring den. Der er ikke én eneste pressekonference, hvor jeg ikke har måttet besvare spørgsmål om netop ham.

Og de vil formentligt fortsætte. Både inden og efter transfervinduet lukker og slukker helt i Europa, for medmindre Paul Pogba forlænger sin kontrakt i løbet af denne sæson, så vil der atter opstå rygter om Real Madrid og Juventus næste sommer.

Men lige nu og her er Ole Gunnar Solskjær ikke nervøs for at miste sin midtbanekatalysator.

- Jeg har ingen bekymringer om Paul. Set med mine øjne, så bliver han med garanti, sagde Solskjær.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED