AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 13:43
Ups: Højbjerg antyder ønskeskifte

Pierre-Emile Højbjerg fortsætter med at tirre fansene på Twitter.


Pierre-Emile Højbjerg har i flere omgange været lidt for hurtig på de sociale medier, hvor han med sin 'like' knap på Twitter har indikeret, at han gerne vil til Tottenham.

Det er nu endnu engang sket, da han har liket Fabrizio Romanos tweet, der siger, at Southampton og Tottenham forhandler om Højbjerg, og at klubberne er igang med at komme frem til et fælles kompromis.

Højbjerg har ellers tidligere haft muligheden for at skifte til Everton, som gerne ville have danskeren, men det lader fortsat til, at han håber på, at han kan komme til at spille under José Mourinho i London-klubben.

Klubberne er dog et stykke fra hinanden, da Tottenham kun vil give £15 millioner, mens Southampton håber på at kunne indkassere £25 millioner for midtbanemanden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED