I weekends helt store opgør stod Liverpool og Manchester United overfor hinanden

Kampen startede i det hæsblæsende tempo, man kunne have håbet på fra start.

Manchester United viste, at de ikke blot var kommet for at stille sig dybt og spillede flydende fodbold.

Dog var Klopps mandskab også helt tændt fra begyndelsen, og deres presspil var højt fra første fløjt.

Efter 14 minutter eksploderede Anfield, da Virgil Van Dijk kom højest på et hjørnespark og headede bolden i kassen til 1-0.

Liverpool pressede på efter en scoring til 2-0, og efter 24 minutter fik de et mål annulleret, efter Van Dijk lavede frispark på David De Gea. Fortsat 1-0.

Efter 34 minutter blev endnu et Liverpool-mål annulleret efter en offside-kendelse.

Første halvleg sluttede 1-0 til hjemmeholdet.

Liverpool buldrede videre i anden halvleg, og Salah og Henderson havde kæmpe chancer for at gøre det til 2-0.

David De Gea stod fremragende og fik hånden på Hendersons forsøg, men United kunne på ingen måde finde fodfæste i anden halvlegs begyndelse.

På trods af Liverpools overtag havde United også chancer, og Martial burde mindst have ramt målet ved en stor chance.

Ole Gunnar Solskjær forsøgte sig med flere indskiftninger, men i stedet scorede Mohammed Salah til 2-0 på en friløber.

Liverpool forbliver nummer et i Premier League, mens United er på femtepladsen.