AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 16:58
Uønsket Markovic degraderet til Liverpools U23-hold

Lazar Markovic er blevet degraderet til at træne med Liverpools U23-hold. Det melder Liverpool Echo.


Lazar Markovic har bestemt ikke haft nogen glorværdig karriere i Liverpool siden sit skifte fra Benfica i sommeren 2014. 

Den serbiske kantspiller har ikke spillet for The Reds siden 2015 i en kamp mod QPR, og i sommer lignede det, at Liverpool endelig ville komme af med Markovic. Den 24-årige serber var tæt på et £2,9 millioner-skifte til Anderlecht på Deadline Day, men skiftet brød sammen, fordi parterne ikke kunne blive enige om de personlige vilkår. 

Markovic er hverken blevet indlemmet i Liverpools Premier League- eller Champions League-trup, og nu synes derouten for Markovic at være total. Liverpool Echo melder, at han er blevet degraderet til at træne med Liverpools U23-hold. 

Den tidligere Benfica-spiller deltog i en kamp bag lukkede døre i en kamp mod Crewe Alexandra, og det vides endnu ikke, om Markovic vil fortsætte med at træne med U23-holdet. Det virker dog sandsynligt, da han har kontraktudløb på Merseyside til sommer, og derudover er han ikke med i Jürgen Klopps fremtidsplaner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED