Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 17:04
"Unormalt" - Arsenal henter 5-årig knægt til klubben

Arsenal så noget helt unikt i den unge Zayn Ali Salman, der gjorde, at de ville ham på deres yngste akademihold.


Zayn Ali Salman.

Måske er det et navn, vi får alvor kommer til at høre mere om, når han er 18 år.

I dag er han blot 5 år gammel, men blev en del af Arsenals ungdomsakademi som 4-årig, hvor han spiller med og mod spillere, som er 7-8 år gamle. Det fortæller Zayn Ali Salman selv i et interview med BBC.

Det var hans træner, Austin Schofield, der kunne se, at han var noget helt specielt, og derefter tog han kontakt til en ven, Stephen Deans, som er talentscout i Arsenal. 

Stephen Deans kunne hurtigt se, at der var noget unikt over Zayn Ali Salman.

- Han gjorde ting, som han ikke burde gøre. Måden han skød på, så for godt ud for en spiller i den alder. Jeg ringede til en ven, som også så ham, og han kunne ikke tro, at han gik i børnehave, siger Stephen Deans.

- Vi var nødt til at snakke med hans forældre, og nu er vi her. Han har været en del af vores træninger og har været rigtig god. 

BBC melder, at andre engelske storklubber også er kommet med store tilbud til ham og forældrene.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE