AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 13:10
Uniteds "værste signing nogensinde" svarer på kritik: Jeg forstår dem godt

Manchester United-stjernen Fred har svaret på den heftige kritik, han modtog efter weekendens 1-0-nederlag til Newcastle.


Fred har ikke været nogen stor succes siden skiftet til Manchester United sidste sommer, og kritikken er særligt haglet nedover den brasilianske midtbanespiller siden 0-0 opgøret mod AZ Alkmaar.

Visse Manchester United-fans på Twitter er gået så langt som at betegne Fred som "klubbens værste signing nogensinde".

Det er de i deres gode ret til til at mene, fortæller Fred til Esporte Interativo.

- Det har de ret til. De har vundet mange titler med denne klub. Vi skal holde vores kæft og arbejde på banen, sagde den brasilianske stjerne.

Manchester United-spilleren ville dog foretrække at få konstruktiv kritik, som kan forbedre hans præstationer på banen.

- Noget kritikere er meningsløse, men mange tilbyder mig gode råd. Jeg kan godt lide at læse, hvad folk skriver om mine præstationer. På den måde kan jeg blive bedre, sagde Fred til det spanske medie.

Mange kender betydningen af at spille for Manchester United, og det gør Fred også.

- Jeg forstår det godt. Hver dag, når jeg kommer til træningsbanen, ser jeg de store bogstaver ved klubbens logo og niver mig selv i armen. Jeg ved, at klubben er gigantisk. Jeg kan godt lide at læse om klubbens historie, bedste spillere og historiske momenter.

Derudover er brasilianeren også godt klar over, at klubben befinder sig i en krise.

- Det er en dårlig tid for os. Vores rivaler vinder titler, og vi er ikke engang i Champions League. Det gør vores fans kede af det, og jeg er også ked af det.

- Klubben fortjener sølvtøj, og vi vil kæmpe for at blive bedre. Vi er nødt til at sætte United tilbage på den plads, klubben aldrig skulle have forladt.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED