Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 22:53
Uniteds svenske teenager slukkede danskerfest i Brentford

Den 19-årige svensker Anthony Elanga var den første, der prikkede hul på danskereuforien i Brentford.


Danskerfesten vil ingen ende tage i Brentford, hvor hele fem danskere var i startopstillingen hos Thomas Franks mandskab.

Selvom man med et rødbedefarvet pas godt kunne glæde sig på forhånd, så var der ikke meget at smile af efter slutfløjt.

Det er med at smede, mens jernet et varmt, hedder et gammelt ordsprog. Og det formåede Brentford så langt fra onsdag aften, hvor gæsterne fra Manchester United vandt med 3-1.

Alt spil og chancer tilhørte i første halvleg Brentford, der nok burde have udnyttet det store spilovertag.

Før pausen var det så Manchester United, der kunne have snuppet føringen, da Cristiano Ronaldo headede et hovedstød på træværket.

Efter pausen fortsatte Brentfords bombardement af David de Gea, men de danske Brentford-spillere, særligt anført af Mathias Jensen, havde ikke umiddelbart det store held med sig.

Det var dog gæsterne fra Manchester United, der skulle finde vej til netmaskerne først.

Den 19-årige svensker Anthony Elanga, søn af den navnkundige tidligere Brøndby-spiller Joseph Elanga, sagde tak for tilliden, da han på klos hold udplacerede danske Jonas Lössl i Brentford-buret via et hovedstød.

Bare syv minutter senere fordoblede Mason Greenwood føringen, da han på kynisk vis omsatte en sublim assist fra Bruno Fernandes til et mål.

I anden halvleg stod der Manchester United på det meste, og det var ad flere omgange tættere på 3-0 end 2-1.

Netop 3-0 skulle det også blive til, da Marcus Rashford nettede efter endnu en assist fra Bruno Fernandes.

Det lykkedes Brentford at pynte på tingene, da Ivan Toney nettede fem minutter før tid, men det var ikke andet end et trøstemål. 

Med nederlaget er Thomas Franks mandskab nu oppe på tre nederlag i træk, mens Rangnick og co. kan glæde sig over, at man blot har tabt en kamp i de seneste fem Premier League-runder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE