Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 15:19
Uniteds keeper-dilemma tager form: Andenvalg vil forfremmes eller sælges

Manchester United står overfor en stor beslutning til sommer.


De Røde Djævle har fortsat både David de Gea og Dean Henderson på lønningslisten, hvilket gør det umuligt at tilfredsstille begge parter.

Både De Gea og Henderson har begge været meldt ud, at de kræver at være førstevalg i klubben, hvis de skal blive på Old Trafford, og indtil videre har det været spanieren, der har trukket det længste strå.

Men han kommer højst til stå i vejen for Henderson tre måneder endnu.

Det gisner flere større aviser såsom The Mirror og Express, der erfarer, at Henderson er træt af kun at spille i cup-sammenhæng, hvorfor han nu har stillet et endegyldigt ultimatum.

Enten vil englænderen stå fast i United fra den næste sæson, ellers forlanger han at blive solgt.

Dette er noget af en hovedpine for United, eftersom De Gea på kortere sigt må vurderes til at være det bedste valg, mens der gemmer sig langt mere fremtid i Dean Henderson.

De seneste dage har budt på rygter omkring, at United rent faktisk allerede har taget konsekvensen af situationen og sat De Gea til salg, men der afventes fortsat konkret nyt i sagen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED