AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 17:28
Uniteds Fred forklarer valget af trøje nummer 17

Manchester Uniteds nyindkøbte Fred forklarer til klubbens hjemmeside hvorfor, han har valgt at spille med nummer 17 på ryggen.


Fred var en af Manchester Uniteds tre sommerindkøb, som også talte Lee Grant og Diogo Dalot. 

Den brasilianske midtbanespiller kom til klubben fra Shakhtar Donetsk, og den 25-årige Fred fik tildelt nummer 17. Nu forklarer Fred hvorfor, det blev netop det nummer. 

- Jeg har altid syntes godt om nummer 17. Jeg tror, det stammer fra min barndom i Brasilien, hvor jeg altid havde nummer 7 eller 17, sagde Fred til Manchester Uniteds hjemmeside. 

- Jeg endte med at føle mig ret forbundet til dette nummer, men det har ikke nogen speciel betydning. Det er bare et nummer, jeg kan lide, og jeg er sikker på, at jeg vil gøre det godt med det nummer på ryggen. 

Trøjenummeret 17 tilhørte før Freds tilgang Daley Blind, som i sommer skiftede tilbage til barndomsklubben Ajax Amsterdam. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED