AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 12:47
United vil ikke betale: Fernandes-handel er gået i stå

Manchester United vil ikke betale den pris, som Sporting forlanger for Bruno Fernandes, og derfor er forhandlingerne nu gået i stå.


596 millioner kroner.

Det er den pris, som Sporting vil have for at skille sig af med Bruno Fernandes, men det vil Manchester United ikke betale, og derfor er forhandlingerne mellem de to klubber nu gået i stå.

Det skriver BBC i dag.

Manchester United har ifølge det britiske medie gjort det helt klart, at der ikke bliver tale om en handel, medmindre Sporting sænker prisen, og De Røde Djævle er endda også klar til at se på alternativer til den portugisiske landsholdsspiller.

Med blot to uger tilbage af transfervinduet er der dog ikke nogen tvivl om, at Bruno Fernandes er klubbens førstevalg i forhold til at styrke den centrale midtbane.

I denne sæson har den 25-årige portugiser igen vist storform for Sporting, og det har udmøntet sig i 15 mål og 13 assists i blot 26 kampe. I sidste sæson var han den mest målfarlige midtbanespiller i Europa med 32 scoringer på tværs af alle turneringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED