AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2019 21:23
United udløser Darmian-klausul trods Juventus-interesse

Manchester United har udløst en klausul i Matteo Darmians kontrakt, så han nu har 12 måneder ekstra på kontraktlængden.


Matteo Darmian rygtes på vej væk fra Manchester United, da Juventus angiveligt vil hente italieneren på en lejeaftale for resten af indeværende sæson.

Denne handel er endnu ikke kommet på plads, men nu er der nyt i sagen, da Manchester United søndag aften har valgt at gøre brug af en option i Darmians kontrakt, således at han har fået tilføjet 12 måneder til sin kontraktlængde, da denne ellers ville udløbe til sommer.

Ifølge the Evening Standard har The Red Devils gjort dette med henblik på at tjene alle £13 millioner, som man betalte for forsvarsspilleren i 2015, tilbage.

Darmian har ellers tidligere indikeret, at han gerne ville tilbage til Italien, men Manchester United lader altså ikke til, at ville gøre ham en vennetjeneste, og lade ham skifte for en slik.

Mediet skriver desuden, at et udlån til Juventus med al sandsynlighed ikke vil være med henblik på en permanent transfer senere hen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED