Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2022 18:22
United-truppen er i dårlig form: Ten Hag vil indføre nyt tiltag

Erik ten Hag vil gøre op med den fysiske forfatning, som efter sigende er dårlig.


Manchester United har så langt fra indfriet forventningerne i indeværende sæson. Til sommer står et trænerskifte for døren, når klubbens midlertidige manager, Ralf Rangnick, overgår til en to-årig konsulentrolle, mens den nuværende Ajax-træner, Erik ten Hag, i stedet overtager tøjlerne hos De Røde Djævle.
 
Der er høje forventninger til, at Ten Hag endelig skal være den manager, der kan leve op til forventningerne for første gang, siden Sir Alex Ferguson tog afsked med klubben tilbage i 2013.
 
Nu skriver The Mirror, at Ten Hag har taget det første skridt i retning mod at bryde den negative stime, som klubben er inde i. 
 
Således rapporterer avisen, at United-truppen er blevet informeret om, at pre-season forlængelse, og at denne dermed begynder to uger tidligere end vanligt.
 
Dette skyldes, at Ten Hag mener, at truppen er i dårlig form, og det står ikke mål med den spillestil, hollænderen gerne vil indføre i klubben. 
 
Dermed samles samtlige United-spillere i slutningen af juni for at påbegynde de fysiske forberedelser før sæsonen, skriver avisen.
 
Ralf Rangnick har også tidligere været ude med hård kritik af truppens fysiske forfatning.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE