AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2017 20:13
United tæt på at hente 14-årig svensker

Manchester United er tæt på at tilknytte den 14-årige svensker Lucas Gomes.


De engelske klubber har de seneste mange år haft god tradition for at invitere de største skandinaviske talenter til prøvetræning. Således også flere fra Danmark. Den seneste i rækken af nordiske stjerneskud er 14-årige Lucas Gomes fra Malmö FF, der har været på prøvetræning i Manchester United.
 
Og det ser ud til at have været godt. I hvert fald fortæller Mikael Brandrup, der er sportsdirektør i Malmö, at forløbet gør, at de ikke længere kan holde på spilleren. 
 
- Lucas var i Manchester i uge 44, og desværre tror jeg ikke, at vi kan holde på ham. Han kom til os for et år siden fra Karlskrona, og han går på vores idrætsskole. Her kan det selvfølgelig være, at han skal have afsluttet noget dér, før han kan tage tilbage til Manchester, siger Mikael Brandrup til det skånske medie Skåne Sport.
 
Mediet skriver, at Gomes og United er blevet enige om en aftale og at skiftet snart effektueres.
 
Lucas Gomes bliver desuden beskrevet som et stort angrebstalent, som Manchester United nu får fornøjelsen af.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED