Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 12:51
United-stjerne risikerer karantæne efter kommentarer om straffespark

Daily Mail skriver, at det engelskef fodboldforbund denne mandag tager stilling til, om de vil rejse sigtelse imod Luke Shaw.


Luke Shaw kan have bragt sig selv i fedtefadet og risikerer i værste fald karantæne for sine kommentarer om kampdommer Stuart Attwells manglende vilje til at dømme straffespark til Manchester United.

Callum Hudson-Odoi havde hånd på bolden i eget felt, men efter at have gennemset situationen på VAR-monitoren langs sidelinjen valgte Attwell ikke at dømme straffe. Efter slutfløjt sagde Shaw, at han havde overhørt Attwells forklaring på det manglende straffe til Harry Maguire.

- Dommeren sagde endda til Maguire, at hvis han dømte straffe, så ville det skabe en masse snak efter kampen, så jeg aner ikke lige, hvad der foregik der. Maguire sagde, at dommeren var blevet fortalt af VAR-dommeren, at der var straffe, udtalte Shaw til Sky Sports.

Efterfølgende har Manchester United og Harry Maguire forsøgt at korrigere udtalelsen ved at sige, at Shaw havde hørt forkert, men det ændrer ikke på, at det engelske fodboldforbund nu skal tage stilling til, om de vil rejse sigtelse imod venstrebacken eller ej. Det skriver Daily Mail.

En af fodboldforbundets regler går på, at man ikke må "antyde, at dommeren har et bias eller på anden måde angribere kampdommerens integritet".  Det kan du sagtens argumentere for, at Shaw gjorde med sine kommentarer, da han jo indikerede, at Attwell ikke turde dømme straffespark af frygt for, at det ville skabe røre og stor omtale efterfølgende.

Der er ingen fast straf for brud på denne regel, så hvis FA vælger at sigte Shaw, kan det betyde alt fra bødedom til en eller flere spilledages karantæne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED