Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 15:42
United-stjerne: Jeg var virkelig sur på Carrick

Michael Carrick var ikke i kridthuset hos Manchester United-stjernen, Bruno Fernandes, ved opgøret mod Villarreal.


Michael Carrick fik tre kampe i spidsen som Manchester United efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær, inden han selv besluttede sig for at forlade klubben efter 3-2-sejren over Arsenal.

Første kamp var Champions League-opgøret mod Villarreal, hvor han valgte at bænke Bruno Fernandes. 

Det faldt ikke i god jord hos den portugisiske midtbanespiller, men han accepterer, at man som træner skal træffe nogle svære valg og spår også englænderen en stor trænerkarriere.

- Jeg var virkelig sur på Carrick i Villarreal, men sådan er livet som træner. Jeg kan se en stor fremtid for ham som træner. Han ved, hvordan man skal snakke til spillerne. Hvis han får chancen, så kan han blive en toptræner, siger Bruno Fernandes til BBC.

I dag starter arbejdet med Ralf Rangnick, og det ser portugiseren frem til.

- Alle ser frem til at arbejde sammen med den nye træner. Når der kommer en ny træner en opstår der nye muligheder. Alle har en chance. Alle skal arbejde hårdt for at få chancen i startopstilingen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE