Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 17:19
United-stjerne forsvarer Liverpool: De spiller ikke dårligt

Liverpool bliver taget i forsvar af Manchester United-stjernen, Bruno Fernandes, forud for søndagens FA Cup-opgør.


Der sker meget sjældent, at Liverpool og Manchester United møder hinanden to gange på en uge, men det er tilfældet i denne uge.

I sidste weekend spillede de to mandskaber uafgjort på Anfield i Premier League-sammenhæng, og søndag går det løs i FA Cuppen.

Manchester United anses af de fleste som favoritter til at vinde, og det skyldes Liverpools dårlige stime af resultater, men Merseyside-klubben bliver nu taget i forsvar af Manchester United-stjernen Bruno Fernandes.

- Jeg tror, alle hold har de her øjeblikke. Jeg synes ikke, at Liverpool spiller dårligt. De vinder bare ikke, og det er emnet. Når holdene ikke vinder, så snakker folk om det. Når spillere ikke scorer, så snakker folk om det, siger Bruno Fernandes til klubbens hjemmeside.

- Det kan jeg mærke på mig selv, fordi jeg ved, at standarden er høj. Jeg kom til klubben og scorede en masse mål og lavede assists, og det kræver folk af mig nu. Det er det samme med Salah, Firmino og Salah. De har ikke scoret på det seneste, og så tænker folk: "Åh, de spiller ikke ret godt", lyder det fra Bruno Fernandes. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED