AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2022 09:48
United-stjerne åbner op: "Det har været hårdt"

Det har ikke været helt nemt det seneste år, fortæller Harry Maguire.


Der kom et stort pres på Harry Maguire, da han i 2019 skiftede fra Leicester til Manchester United for en rekordsum.

Med en pris på £80 millioner blev han den dyreste forsvarsspiller nogensinde.

I øjeblikket har han succes med det engelske landshold, som på lørdag møder Frankrig i VM-kvartfinalen, og han erkender også, at han lever sin drøm.

- Jeg er 29 år. Anfører for Manchester United og har spillet 52 gange for landsholdet. Hvis jeg kigger tilbage på min karriere og sætter det i perspektiv: Hvis jeg var en ung dreng og så på det, så ville jeg leve min drøm. Jeg gør det, jeg altid har drømt om. I den næste fase af min karriere vil jeg vinde trofæer, siger Harry Maguire til The Times.

Men selvom han lever drømmen, erkender han, at den seneste tid har været hård for ham, hvor han har været udsat for stor kritik.

- Det seneste år har været svær. Jeg har ikke spillet så godt, som jeg har gjorde de seneste fem år på topniveau.

- Men i løbet af en karriere er der måske kun Ronaldo og Messi, som ikke har haft et formdyk. Det er en 15-årig lang karriere, hvis man er heldig, og der er ingen chancer for en forsvarsspiller - især med den fokus der er på forsvarsspillere i dag - at man kan undgå formdyk. Jeg får nok en mere i løbet af de kommende år, men det handler om at vende tilbage. Man skal være fokuseret og tro på sig selv.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE