AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 08:53
United-spillere drillede Ronaldo: "Men Messi ser ikke ud som mig"

Peter Crouch afslører, at flere Manchester United-spillere drillede Cristiano Ronaldo med, at Lionel Messi var bedre end ham.


Piers Morgen havde i går besøg af Martin Keown, Harry Redknapp og Peter Crouch til showet 'A Pint with Piers'.

Her fortalte Peter Crouch, at Manchester United-spillerne lavede sjov med Cristiano Ronaldo og drillede ham med, at Lionel Messi var meget bedre end ham.

- Jeg snakkede med nogle af United-spillerne og spurgte, hvordan Cristiano var. De sagde, at de plejede at drille ham ved at sige, at Messi var bedre end ham, og så sagde han: "Ja ja, men Messi ser ikke ud som mig", siger Crouch ifølge Daily Mail.

Peter Crouch ser også tilbage på en U21-kamp, hvor han for første gang stødte på Cristiano Ronaldo, der spillede overfor Paul Konchesky.

- Jeg spillede mod ham, da han var 18 år. Det var ham og Quaresma på kanterne. Vi anede ikke, hvem de var. Vores backs var Paul Konchesky og J Lloyd Samuel.

- Jeg kan huske, at de afleverede til hinanden. Quaresma sendte bolden over til Ronaldo med ydersiden, og så kontrollerede han bolden med ryggen og løb med Konchesky. Det er det bedste, jeg nogensinde har set, og dengang tænkte jeg: "Hvem er disse to spillere. Det er det bedste, jeg har set". Dengang var Quaresma bedre end Ronaldo, lyder det fra Crouch.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED