United-sejr kom i hus til sidst - én spiller var omdrejningspunkt

Af Emil Plovgaard
17.10.2020 Kl. 20:56
Manchester United vinder med 4-1 i Newcastle.
Bruno Fernandes blev dømt offside af VAR, misbrugte et straffespark, men til sidst lykkedes det portugiseren at score.

Selvom det efterhånden ikke er en overraskelse, så blev VAR endnu engang brugt i Premier League denne lørdag.

Men det lykkedes Manchester United at tilkæmpe sig alle tre point alligevel.

Det startede ellers skidt for De Røde Djævle, der næsten umiddelbart efter Craig Pawsons startfløjt kom bagud takket være et selvmål af Luke Shaw.

Omtrent en snes minutter efter kunne gæsterne så bringe balance i regnskabet, men Bruno Fernandes fik sit mål annulleret på grund af en offsidekendelse efter et VAR-tjek.

Heldigvis for den portugisiske midtbanespiller, så var Harry Maguire ikke bange for at sende bolden i kassen. Det gjorde han tre minutter efter, at Fernandes havde misbrugt straffesparket.

I anden halvleg kunne gæsterne så bringe balance i regnskabet, men Bruno Fernandes – der normalvis ellers er sikker, hvad angår straffespark – misbrugte den gyldne mulighed fra ellevemeterpletten.

Fem minutter før slutfløjt kunne Bruno Fernandes dog rette op på tingene. Og det gjorde han. For første gang i kampen var Manchester United foran.

Og føringen blev da også udbygget fem minutter efter, da Aaron Wan-Bissaka også ville være med.

Marcus Rashford gjorde ondt værre for Newcastle, da han scorede kampens femte mål – og Uniteds fjerde.

Manchester United – hvis startopstilling, der ellers inden kampen blev gjort grin med – vinder komfortabelt med 4-1 over Newcastle.

Det bringer De Røde Djævle op på en 14. plads i tabellen, mens Newcastle rykker ned på 11. pladsen.