Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 09:52
United sagde nej til £15 mio: Nu går prisen på Lingard kun op og op

Eurosport skriver, at West Ham var parate til at inkludere en købsoption på £15 millioner i lejeaftalen med Manchester United-profilen.


Hvis du for få måneder siden havde sagt, at Manchester United kunne få £15 millioner for Jesse Lingard, er jeg slet ikke i tvivl om, at mange Manchester United-tilhængere havde skreget "sælg, sælg, sælg".

Men da West Ham foreslog en købsoption på netop £15 millioner, da man lejede den 28-årige midtbanespiller i januar, valgte The Red Devils at afvise. Det skriver Eurosport.

Det var måske en god ide. Hidtil er det blevet til tre scoringer og to assists, senest mod Manchester City, i Lingards fem kampe for The Hammers, og det har allerede nu fået spillerens værdi til at vokse.

Manchester United vidste, at Lingard var i stand til at levere det spil, som han i øjeblikket gør, og nu føler klubben, at man sagtens kan kræve op mod £20 millioner for ham. Eller alternativt inkludere ham i en byttehandel for Declan Rice.

Andre medier har omtalt det som en mulighed, og ifølge Eurosport er det ikke utænkeligt, at Lingard kan blive brugt som en brik til at sænke prisen på den 22-årige englænder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED