AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 08:39
United-profil: Kampen mod Liverpool bliver "brutal"

Axel Tuanzebe ved udmærket godt, at kampen mod ærkerivalerne bliver hård.


Det går aldrig stille for sig, når et af engelsk fodbolds største opgør - Manchester United mod Liverpool - løber af stablen efter landsholdspausen.

Det er Axel Tuanzebe godt klar over, og nemmere bliver det ikke, når Manchester United har den værste sæsonstart i mands minde, mens Liverpool nu står noteret for otte sejre efter otte kampe.

- Det er altid en stor kamp. Også da man spillede for ungdomsholdene var kampene mod Liverpool nogen, man bare skulle vinde, siger Tuazebe til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Det er en brutal kamp. Det var ingen rolig kamp, heller ikke da vi var mindre. Jeg forventer mere af det samme, nu hvor jeg møder dem med førsteholdet.

The Red Devils led endnu et skuffende nederlag søndag til Newcastle, så Tuanzebe håber på, at landsholdspausen giver Manchester United den fornødne tid til at forberede sig ordentligt til storkampen mod ærkerivalerne.

- Vi må tilbage til tegnebrættet, nu hvor landsholdspausen giver os en chance for at samle os. Vi tror på dét, vi har gang i, siger Manchester United-spilleren.

- Lige nu er bare en hård periode. Vi ser fre til kampen mod Liverpool, og vi ønsker uden tvivl at få et resultat fra den kamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED