Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 09:08
United profil: Derfor spiller jeg stadig med ualmindeligt højt trøjenummer

Scott McTominay bærer stadig nummer 39 for Manchester United, og det kommer med al sandsynlighed ikke til at ændre sig i fremtiden.


Det er meget almindeligt, at unge spillere starter ud med høje trøjenumre for så at skifte ned til et af mere klassiske tal ovenpå et gennembrud.

Manchester Uniteds skotske midtbanespiller Scott McTominay er en af de spillere, der brudt i gennem på førsteholdet iført et højt trøjenummer, men den 24 årige bærer altså fortsat nummer 39.

Og det har han faktisk ikke tænkt sig at lave om på. Hvorfor, spørger du måske dig selv? Egentlig bare fordi nummer 39 er fint, som det er.

Skotten udtalte følgende i et interview med MUTV:

- Nr. 39 er naturligvis specielt, når du får dit første nummer. Ingen har nogensinde sagt, at jeg skulle skifte mit nummer - der har ikke været en eneste samtale om at ændre mit nummer. Ikke for tre år, to år eller et år siden.

- Jeg har det helt fint med det. Jeg har aldrig spurgt mig selv og aldrig tænkt eller bragt det op i samtale omkring at ændre mit nummer. Jeg har det helt fint, så vi bliver ved 39. ​​Jeg ser 39 overalt nu, jeg kan ikke få det ud af mit hoved, lød det jordnært fra United spilleren.
 
Trods sit nummer, der almindeligvis associeres med en bænkspiller, har McTominay været alt andet end i den forgangende sæson.
 
Midtbaneslideren blev i alt noteret for 49 kampe for United blandt andet med syv mål og to assists til følge.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE