AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 19:19
United overvejer om engelsk stortalent skal udlejes

En af de store talenter hos Manchester United kan blive udlejet til Sunderland. Det er en beslutning, som De Røde Djævle skal træffe snart.


Der er mange unge talenter, der render rundt i Manchester United lige nu, men det er ikke dem alle, der er tæt på førsteholdet.

Én af dem er James Garner, som kun har fået lov at snuse ganske lidt til førsteholdet. Midtbanespilleren kan nu ende med at blive udlejet i resten af sæsonen i et forsøg på at give ham førsteholdsfodbold.

Ifølge Daily Mail er Sunderland ude efter at hente den 18-årige englænder, men Manchester United har endnu ikke besluttet sig for, om det er en god idé at sende teenageren til League One-klubben på en lejeaftale.

I løbet af de kommende dage ventes De Røde Djævle dog at træffe en endelig beslutning, men forinden kan James Garner håbe på at komme i aktion for førsteholdet, når der søndag venter en FA Cup-kamp mod Tranmere Rovers.

Torsdag var James Garner en af de spillere, som var i aktion i en kamp bag lukkede døre mod Liverpool. Her spillede han imidlertid kun 45 minutter, og det skyldes angiveligt, at han skulle holdes klar til weekenden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED