AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 17:50
United og Rashford fik årets første sejr mod Norwich

Med hjælp fra en velspillende Marcus Rashford fik Manchester United lørdag tre point mod Norwich.


Manchester United vandt lørdag med 4-0 hjemme over Norwich.

Det var en tiltrængt sejr og den første i 2020 for United efter nederlag og uafgjort mod Manchester City og Wolverhampton i cup-turneringerne og nederlag til Arsenal i Premier League nytårsdag.

Opgøret på Old Trafford begyndte dog perfekt for Ole Gunnar Solskjær og co.

Marcus Rashford, der spillede sin kamp nummer 200 for klubben, nåede frem til en bold ved bagerste stolpe efter en halv time, og så stod den 1-0. Det var i øvrigt englænderens 40. Premier League-mål for United, og i en alder af 22 år og 72 dage er han dermed den næstyngste United-spiller til at nå den milepæl. Kun Wayne Rooney var yngre, da han havde scoret lige så mange kasser for klubben.

Oplægget til scoringen stod Juan Mata, som startede inde i stedet for Daniel James, for. Det var sæsonens første assist fra den lille spanier.

Kort før pausen var det tæt på at blive 1-1, men Cantwells skud blev flot reddet af David de Gea i United-målet og derfor en lille føring til hjemmeholdet efter første halvleg.

Kort inde i anden halvleg fik United så mulighed for at trække endnu mere fra. Brandon Williams blev nedlagt af Tim Krul og straffespark. Marcus Rashford lavede således sit 41. ligamål for Manchester United.

Minuttet efter lukkede De Røde Djævle så definitivt kampen, da Anthony Martial headede 3-0 målet ind.

Hjemmeholdet dominerede totalt i denne periode. Kort efter tillod Brandon Williams sig endda at brænde en rigtig direktør ved bagstolpen.

Efter en lille time blev kampens store oplevelse, Marcus Rashford, taget ud.
Omkring ti minutter senere kom Mason Greenwood så på banen, og han skulle blot bruge en håndfuld minutter, før også han var på måltavlen. 4-0.

Da der ikke blev scoret yderligere, tog Manchester United altså årets første sejr og indtager nu femtepladsen i Premier League.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED