AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 17:49
United øjner vilde handler til sommer: Bournemouth skal af med stjernespillere

Fejlslagne handler på transfermarkedet har ført Bournemouth ud i alvorlige problemer, og klubben skal nu skære ned. Gode nyheder for Manchester United, som er blevet sat i forbindelse med et par af klubbens spillere.


Bournemouth er efter sigende villige til at afskibe de to stjerneangribere, Callum Wilson og Josh King, til sommer. Det har fået Manchester United til at spærre øjnene op.

The Cherries har brugt lidt over en milliard i løbet af de seneste tre sæsoner, hvor spillere som Jefferson Lerma, Dominic Solanke og Arnaut Danjuma er blevet hentet til klubben.

Ikke alt lykkes dog lige godt i Bournemouth, der kæmper med om nedrykning i den suspenderede sæson, der resterer ni kampe af.

Ifølge Daily Star er klubbens ejer, Maxim Demin, nu klar til at skære igennem med øksen, og det betyder, at de dyreste spillere skal væk.

Både Wilson og King er højt oppe i lønhierarkiet, og de to spillere har Manchester United haft kig på førhen, så sent som i januar.

Norske Joshua King var da heller ikke sen til at udmelde, at et skifte til Manchester United er noget, han drømmer om. I februar sagde han således til norske TV2.

- Hvor tæt det var på at ske, kan jeg ikke sige præcist. Jeg bliver nødt til at være påpasselig med, hvad jeg siger.

VIL DU VINDE ET PAR FODBOLDSTØVLER - TRYK PÅ BILLEDET FOR AT DELTAGE:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED