AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 02:26
United melder sig ind i Zaniolo-jagten

Jagtsæsonen er i fulde gang for Premier League-klubberne, og med fråde om munden leder de alle efter deres næste bytte. United har ifølge CalcioMercato fået Nicolò Zaniolò på sigtekornet. Tottenham og Juventus har dog også italieneren i kikkerten.


Juventus og Tottenham har længe haft færten af midtbanespilleren Nicolo Zaniolò. De to klubber har længe forsøgt at kaste lokkemad ud til Roma, således Zaniolo ville ende i det nordlige London eller i Torino.

Nu har Manchester United imidlertid også meldt sig ind i jagten på den 20-årige midtbanespiller, hvis man skal tro CalcioMercato. Førnævnte medie melder, at United har gode kort på hånden i forhold til at sikre sig italieneren.

Zaniolo kom sidste sommer til Roma fra Inter, og siden da har stortalentet imponeret i adskillige kampe. Italieneren bar Roma-trøjen 27 gange i serie A i sidste sæson, og det udmøntede sig i fire mål.

Derudover blev han den yngste italiener nogensinde til at score to gange i en Champions League-kamp.

Præstationerne har betydet, at det allerede er blevet til to A-landskampe for det unge håbefulde talent, og det er derfor ikke overraskende, at der er flere storklubber, der prøver at indfange ham.

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED