AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2019 22:49
United må smide 100 mio. pund for Ajax-stjerne

Manchester United er angiveligt ude efter at hente Donny van de Beek. Men det bliver dyrt.


Det kommer til at koste en formue at forstærke truppen hos Manchester United.

I hvert fald hvis man skal hente de spillere, der står på ønskesedlen.

En af dem, Ole Gunnar Solskjær eftersigende vil have til Old Trafford, er nemlig hollandske Donny van de Beek, der spiller i Ajax Amsterdam. Den 22-årige midtbanespiller er dog en dyr herre. Ajax har nemlig hævet prisen på hollænderen, så han nu kan komme til at koste helt oppe i omegnen af £100 mio. Det skriver mediet LancsLive.com.

Også Real Madrid er også blandt de klubber, der er meldt interesseret i Donny van de Beek, som sidste sæson var blandt de store profiler på det Ajax-hold, der vandt the double i Holland samt nåede til semifinalerne i Champions League.

Real Madrid har imidlertid annonceret, at klubben ikke lader sig skræmme af den enorme pris. Så er det blot op til Manchester United at finde ud af, om man har det på samme måde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED