Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 17:19
United-legender hylder overset nyindkøb: Har spillet sig i startopstillingen

Donny van de Beek fik en sjælden chance fra start mod Istanbul Basaksehir, og hollænderen greb den med begge hænder


Manchester United vaskede tirsdag aften det kedelige 1-2 nederlag i Tyrkiet af sig med en flot 4-1 sejr over Istanbul Basaksehir i det omvendte opgør på Old Trafford. 

Særligt imponerede hollandske Donny van de Beek, der for engangs skyld havde fået en startplads i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling, og flere Red Devils-legender var imponeret over midtbanespilleren.

- Jeg var virkelig tilfreds med ham, udtalte Rio Ferdinand ifølge The Independent efter opgøret. 

- Han er den ene spiller, der vil få de andre til at spille godt. 

Også Paul Scholes og Owen Hargreaves havde roser til van de Beek. 

- Nogle af førstegangsberøringerne var fantastiske. Vi så ham i aften i hans bedste position. Jeg tror, at han er god nok til at spille den defensive rolle, udtalte Scholes.

- Van de Beek er så uselvisk, at han kan passe ind overalt...Han spillede sig selv til en plads i startopstillingen, tilføjede Hargreaves. 

Manchester United købte Donny van de Beek af Ajax denne sommer for næsten 300 milllioner kroner, men han har endnu ikke startet på banen i Premier League. Det kan der blive lavet om på, når United gæster Southampton på søndag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED