Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2021 15:25
United-legende til Solskjær: Vind et trofæ eller du bliver fyret

Ole Gunnar Solskjær skal vinde et trofæ i denne sæson, hvis han ikke vil blive fyret, mener Rio Ferdinand.


Manchester United har fået en god start på Premier League-sæsonen med 10 kampe ud af 12 mulige.

I Champions League endte dog i en skuffelse i den første gruppespilskamp, hvor man tabte 1-2 til Young Boys efter en scoring dybt inde i dommerens tillægstid.

Manchester United var én mand i undertal i en stor del af opgøret, men det ændrer ikke på resultaltet, og ifølge Rio Ferdinand er der et stort pres på Ole Gunnar Solskjær denne sæson.

Lykkes det ikke at vinde sølvtøj i denne sæson, så skal det formentlig resultere i en fyring. 

- Af alle managers i kampen om top fire er Ole Gunnar Solskjær den eneste, som ikke har vundet noget på det her niveau. Han har gjort det, han er blevet bedt om indtil videre. Nu er det dommedag, siger Rio Ferdinand ifølge Daily Mail.

- Det er hans trup, som han har formet. Et vidunderligt transfervindue er slut, hvor han har hentet vindere, som kan ændre kulturen i denne klub. 

- Nu bliver han vurderet. Nu skal han vinde trofæer, og hvis det ikke sker, så vil han ryge, som enhver anden manager i den position, lyder det fra Ferdinand.

DELTAG I VORES KONKURRENCE OM FIFA 22 HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE