Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 14:48
United-legende: Tid for Pogba at komme videre

Når Paul Pogba ikke kan slå Fred og Scott McTominay af holdet, så er det på tide at finde en ny klub. Det mener Paul Ince


Franske Paul Pogba har i de seneste kampe mistet sin plads i Manchester Uniteds startopstilling og er kommet ind fra bænken i både midtugens sejr over PSG og lørdagens 0-0 kamp mod Chelsea. 

Manager Ole Gunnar Solskjær har i den forbindelse udtrykt sin tilfredshed med midtbanespillerens præstationer, men klubbens tidligere profil, Paul Ince, mener, at Pogba bør kunne se skriften på væggen.

- Paul Pogba bør være på på banen, det her er en kæmpestor kamp. For ham at skulle sidde på bænken og se - ikke for at fornærme nogen - McTominay og Fred spille på hans plads. Jeg ville sige til mig selv: 'Jeg må gøre noget forkert, hvis jeg ikke kan komme på det her hold', udtaler Ince ifølge Goal med henvisning til Chelsea-opgøret.

- Jeg ved, at han har haft en skade, og at han (Solskjær, red.) måske prøver at sætte ham i spil lidt senere. Men jeg synes, at det er på tide, at han komme videre. Han har endda offentligt sagt i de sidste par uger, at han gerne vil til Real Madrid, pointerer ex-stjernen videre.

Paul Pogba blev skiftet ind efter 58 minutters spil for spanske Juan Mata. Manchester United møder næste gang RB Leipzig i Champions League på onsdag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE