Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 21:58
United-legende sviner PL-stjerne til: Gazza-sammenligninger skal stoppe

Det er ikke alle, der er lige imponerede over Aston Villas anfører, Jack Grealish.


25-årige Jack Grealish har betaget store dele af fodboldverdenen denne sæson, hvor han har spillet fortrinligt for både Aston Villa og det engelske landshold.

Men det er tilsyneladende ikke alle, der er lige tilfredse med den store omtale af Aston Villa-kaptajnen.

Den tidligere engelske landsholdsspiller og Manchester United-back, Paul Parker, mener, at Grealish har haft for nemt ved at komme til succes og er hypet.

- Som nation har vi skabt forestillingen om, at Jack Grealish bliver den bedste engelske spiller nogensinde. Hvor kommer det fra? Det er så tåbeligt. Jeg forstår ikke den hype, der er omkring ham, siger Parker til Eurosport.
 
- Der er også nogle, der mener, at han minder om Gazza - Paul Gascoigne. Lad være med at bilde jer det ind, når det er mod lande som Irland og Belgien, han brillerer. Når vi er bagud 0-2, løber han rundt og tager 35 træk med bolden for så at aflevere den til en medspiller. 
 
- Alle siger, at han bliver tacklet hele tiden, men hvad er et frispark egentlig nu til dags? Et frispark er, når nogen rør dig, og du så ryger i gulvet. Ni ud af ti gange er der ikke frispark. Han falder for let.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED