AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 19:51
United-legende: Dette City-talent er Englands fremtid

Rio Ferdinand er helt overbevist om, at Phil Foden kommer til at blive vigtig for engelsk fodbold.


Manchester City har en usleben diamant løbende rundt i form af engelsk Phil Foden, som gradvist er begyndt at få mere og mere spilletid under Pep Guardiola.

Nu går forlydenhederne således på, at han skal være arvtager for selveste David Silva, som forlader klubben ved kontraktudløb denne sommer.

Det er da heller ikke dumt at satse på 20-årige Foden. Det siger Rio Ferdinand, den tidligere Manchester United-profil, til Daily Mail.

- Knægten er et fænomenalt talent, og vi har længe ventet på, at han ville komme frem. Han er en smuk spiller, og en type, som jeg mener, at England har manglet i mange år. Han er nøglen til at åbne mange forsvar med kreativitet

- Han er en fantastisk spiller, og en spiller, som meget vel kan repræsentere fremtiden for engelsk fodbold, lyder det fra Ferdinand.

Foden har spillet 18 Premier League-kampe i denne sæson og scoret fire gange, ligesom han desuden har lavet to assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED