Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-ledelsen uenige om ny signing

Af Emil Plovgaard
10.07.2024 Kl. 16:00

Manchester United arbejder i øjeblikket på fire transfers.

Der sker dermed ting og sager på Old Trafford, og derfor er der, forståeligt nok, også mange rygter, der svirrer.

En af disse rygter er om Manuel Ugarte fra Paris Saint-Germain. Forhandlingerne er angiveligt på et fremskredent stadie, hvis man skal tro meldinger fra fransk presse.

Men den normalt velinformerede journalist hos The Athletic, David Ornstein, siger nu, at man ikke er så langt fremme i processen endnu, da der er uenighed blandt United-ledelsen.

Dermed ikke sagt, at der ikke er interesse, fortæller han.

– Jeg mener, det er en lignende situation med Manuel Ugarte fra Paris Saint-Germain.

– Den samme aften, som det forlød, at man havde afgivet et forbedret bud på Jarrad Branthwaite, kom der meldinger fra Frankrig om, at Manchester United havde budt 336 millioner kroner, tror jeg det var.

– De tjek, som jeg har foretaget, antyder, at det er en smule i det tidlige stadie, og at det ikke er sikkert, at United fortsætter i processen.

– Jeg mener, der er interesse for ham andetsteds, og der er ikke enighed inde på Old Trafford, så det kommer til at tage nogle samtaler.

– Jeg siger ikke, at det ikke sker, og jeg siger ikke, der ikke er interesse, for det er der. Men igen. Det er ikke så fremskredent, siger Ornstein i podcasten The Athletic FC.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce