AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2022 18:12
United-kaptajn efter nederlag: "Det var en mareridtsstart"

Ærlige ord fra Uniteds kaptajn.


Manchester United måtte starte deres Premier League-sæson ud med et 2-1-nederlag til Brighton.

Selvom opgøret betød på Eriksen-debut, og Ronaldo-retur, så var det ikke nok for Erik Ten Hags-mandskab.

Manchester Uniteds kaptan,Harry Maguire, sparede ikke på sin frustrationer i et interview med Sky Sports efter kampen:

-  Vi startede ret godt, og var et hold, som var i kontrol. Så indkasserede vi det første mål, og det slog os hårdt ud. Vi skal fokusere på, at vi ikke skal lade det første mål sætte os så meget tilbage, som det gjorde. Det var en mareridstart at være bagud 2-0 ved pausen.

- Jeg synes, at man i anden halvleg så gode dele af vores spil, men generelt gjorde vi ikke nok. Vi holdte et stort pres og meget boldbesiddelse, men vi skal være lidt mere kreative, og det skal forbedre os på.
 
Den engelske midtstopper fortsætter:
 
- Det er noget, vi skal tage fat på, ellers vil det blive ved med at ske. Det første mål føltes som et stort slag for alle 11. Det er dejligt at have Lisandro Martinez i klubben. Vi har konkurrence om pladserne I midterforsvaret. Vi har ikke spillet så meget sammen, og i starten var vi ikke på samme bølgelængde. Dog opbygges partnerskaber i midterforsvaret med tiden, og vi vil blive meget bedre og holde nullet, siger Maguire.
 
Manchester Uniteds næste kamp er på lørdag, hvor Thomas Franks Brenford er modstanderen. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE