Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 18:57
United kan stille med alternativt hold: Solskjær vil ikke have skylden

Tre kampe på fem dage er lige i overkanten, hvis de samme spillere skal bruges. Derfor bliver Solskjær nødt til at prioritere kampene.


Kampene kommer med få dages mellemrum hos Manchester United for tiden.

Derfor giver Ole Gunnar Solskjær også udtryk for, at han er tvunget til at rotere spillere til tirsdagens kamp mod Leicester.

Det fortæller den norske manager til klubbens hjemmeside.

- Jeg ville ønske, jeg kunne sige, vi skulle stille med stærkeste hold i alle kampe. Men det er umuligt. Det er den svære del for mig. Jeg kan ikke stille med samme hold tirsdag og torsdag, siger Solskjær.

- Det ville stille mig svagt i forhold til skader, så skyd ikke skylden på mig, når jeg foretager disse ændringer. Det er jeg nødt til. Jeg bliver nødt til at prioritere, lyder det endvidere.

Blandt andre er Harry Maguire særdeles tvivlsom til tirsdagens kamp ligesom Daniel James og Anthony Martial.

Amad Diallo, Shola Shoretire, Hannibal Mejbri og Anthony Elanga er iblandt de spillere fra klubbens U23-mandskab, som er i spil til en plads i truppen.

Kampen mellem Manchester United og Leicester fløjtes i gang på Old Trafford tirsdag klokken 19.00.

Og torsdag aften venter så ærkerivalerne fra Liverpool i den udsatte kamp - også på hjemmebane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED