AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 08:33
United har forhandlet med Red Bull-fodbolddirektør om rolle i klubben

The Athletic skriver, at Manchester United har afholdt forhandlinger med Ralf Rangnick om en rolle i klubben.


Ralf Rangnick har både en fortid som manager og sportsdirektør,  men i dag er han ansvarlig for Red Bull-koncernens fodboldholdenes sportslige udvikling.

Nu skriver Raphael Hönigstein for The Athletic, at Manchester United har holdt et langvarigt møde med den 61-årige tysker om en rolle i klubben.

Det fremgår dog ikke, om det er trænersædet eller den ledige stilling som sportsdirektør,  der er blevet vendt.

Rangnick er både blevet nævnt som i den engelske og tyske presse som mulig erstatning for Ole Gunnar Solskjær,  men har også været sat i forbindelse med rollen som sportsdirektør.

I et interview med The Guardian har tyskeren tidligere forsøgt at forholde sig til,  hvordan han ville reagere,  hvis Manchester United tilbød ham stillingen som netop sportsdirektør.

- Jeg er glad, hvor jeg er i øjeblikket, men hvis en klub ville snakke med mig, ville spørgsmålet være; "Kan jeg blive en mand, der får indflydelse på områder hele vejen rundt i klubben?".  For ellers ville man kun bruge halvdelen af det, jeg er i stand til, lød svaret fra Rangnick.

- Hvis man kan blive enige om det og fortsætte med at arbejde med tillid og respekt over for hinanden, så er der større sandsynlighed for, at man får succes.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED