Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 11:06
United-guru: Ronaldo-handel blotlægger ledelsen - det handler om tal og ikke fans

Den anerkendte journalist Samuel Luckhurst langer ud efter Manchester Uniteds måde at præsentere Cristiano Ronaldo på i klubben.


Cristiano Ronaldo skiftede i slut august tilbage til Manchester United i en af historiens mest omtalte transferhandler.

Selvom købet af den portugisiske superstjerne har vakt stor glæde blandt Uniteds fans, så er det faktisk netop de loyale tilhængere, og særligt den yngre generation, som er blevet svigtet.

Sådan lyder det fra Manchester Evening News' Manchester United-redaktør, Samuel Luckhurst, som revser klubben for at gå på kompromis med klubbens rigtige fans i præsentationen af den store erhvervelse.

Luckhurst, der er af guru-lignende status blandt Uniteds inkarnerede fans, hævder, at handlen af Ronaldo har vist, hvordan klubben prioriterer tal og profit fremfor deres egne fans' oplevelse.

- Investorerne beslutter tingene i dag. Ronaldo er en af historiens mest omtalte transfers, og alligevel gider man ikke at afholde en fysisk præsentation. Madrid og Juve præsenterede ham netop fysisk, hvilket gjorde superstjernen tilgængelig for deres fans. Dog er det nu de sociale medier, der styrer slagets gang.

- Der er spørgsmål fra fans til Ronaldo, som ikke vil blive besvaret virtuelt, og unge fans har ikke mulighed for at komme og se ham tæt på og blive involveret. Klubben prioriterer stadig virtuelle tal fremfor menneskelig kontakt, lyder det revsende fra Luckhurst via sin Twiter-profil.

M.E.N-journalisten lægger brænde bålet ved døren af Glazer-familien, ejerne af Manchester United, der længe har været kritiseret for kun at tænke i kommercielle baner i deres drift af den historiske klub.

Også købet af Ronaldo er tidligere blevet kritiseret, hvor nogle mener, at portugiseren udelukkende er hentet til for at 'gøre fansene glade'.

Beslutningen er altså ikke taget ud fra, hvad manager Ole Gunnar Solskjær har brug for af værktøjer, men for at døse stormen af kritik rettet imod ejerne, hvilket i sidste ende vil give dem bedre forudsætninger for videre vækst. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE