AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2020 09:01
United frygtede smitte i Østrig: Tjekkede spillere for corona i pausen

Ole Gunnar Solskjær var meget påpasselig med sine spillere i forbindelse med torsdagens Europa League kamp mod østrigske LASK Linz på grund af faren for coronasmitte.


Manchester United stod i torsdags over for en svær opgave, da klubben gæstede østrigske LASK Linz i Europa League. Ikke kun fordi, at østrigerne har spillet en flot sæson, men også fordi den nuværende situation med coronavirussen var endnu en situation, der skulle tackles.

Helt op til kampen var der spekulationer om, at kampen helt ville blive aflyst, men UEFA valgte alligevel, at kampen skulle gennemføres.

Ole Gunnar Solskjær og hans stab var meget opmærksomme på smittefaren og holdt nøje øje med symptomer hos spillerne før, under og efter kampen, der blev spillet for lukkede døre.

- De (lægestaben, red.) holder øje minut for minut. Selv i pausen tjekker lægen, sagde Solskjær efter kampen, som United vandt med hele 0-5.

- Vi er selvfølgelig en del af samfundet også. Vi har pligt til at følge, hvad myndighederne og deres eksperter beslutter. 

Flere klubber har valgt at nedlægge træningen på grund af smittefaren. Det har Ole Gunnar Solskjær dog ikke valgt. Det skriver Daily Mirror.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED