AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 15:22
United-forsvarer returnerer fra skade før planlagt

Eric Bailly har ikke spillet mange kampe i den røde Manchester United-trøje på grund af en stribe skader, men snart kan den franske forsvarsspiller være tilbage i aktion for Ole Gunnar Solskjærs mandskab.


25-årige Eric Bailly ankom til Manchester United i sommeren 2016 fra spanske Villarreal, men siden sit skifte har forsvarsspilleren ikke gjort det store væsen af sig i England. Således står Bailly kun noteret for 50 Premier League-kampe af 114 mulige hen over de seneste tre sæsoner. 

Imidlertid er der ved at være lys for enden af tunnellen for den uheldige franskmand. Således beretter ESPN, at Eric Bailly ventes at være tilbage på træningsbanen i løbet af november - mod et først antaget tilbagekomsttidspunkt i løbet af december. 

Eric Bailly gennemgik en knæoperation i juli måned efter at have pådraget sig en skade i en venskabskamp mod Tottenham. 

Franskmanden har kontraktudløb i Manchester United til næste sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED