AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2019 22:09
United forbereder kontrakttilbud til vraget back

Selv om Matteo Darmian kun har optrådt fem gange i Premier League for Manchester United, forbereder storklubben alligevel et kontrakttilbud til italieneren.


Matteo Darmian har været mere eller mindre ude i kulden i løbet af 2018/19-sæsonen i Manchester United og har tillige ikke været i truppen hos De Røde Djævle siden hjemmekampen mod Brighton den 19. januar i år. 

På trods af disse omstændigheder - og at højrebacken har kontraktudløb til sommeren - forbereder storklubben alligevel et kontraktudspil til den 29-årige forsvarsspiller. Eftersigende skulle dette udspil strække sig over en fire-årig periode, forlyder det ifølge Manchester Evening News. 

Matteo Darmian blev hentet til Manchester af Louis van Gaal i 2015 og har siden optrådt 91 gange for klubben. Italieneren kan - da der er under seks måneder tilbage af hans nuværende kontrakt - forhandle med lige den klub, han føler for. Og ifølge La Gazzetta dello Sport skulle Inter være interesserede i landsholdsspilleren, der har 36 optrædener på samvittigheden for Italien. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED