Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 09:02
United-fan slog politimand i hovedet med en flaske

To politibetjente kom til skade, herunder den ene mere alvorligt, i protesterne mod Glazer-familien.


Det var primært ganske fredelige protester, som en stor gruppe Manchester United-fans søndag udførte, men der var undtagelser.

Således oplyser politiet i Greater Manchester søndag aften, at to af distriktets politibetjente er kommet til skade i forbindelse med protesterne ved Old Trafford.

Den ene af politibetjentene måtte endda modtage behandling på hospitalet efter et slag til hovedet, da han blev angrebet af en Manchester United-fan med en flaske.

- To betjente er blevet skadede, hvoraf den ene betjent blev angrebet med en flaske og fik et markant slag i hovedet, hvilket krævede hastende hospitalsbehandling, lyder det fra politiet i Greater Manchester.

Politiet fik assistance fra omkringliggende enheder for at håndtere situationen ved Old Trafford og Lowry Hotel, hvor en gruppe Manchester United-fans også var stimlet sammen for at protestere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED