Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 14:50
United-fan fortæller: Sådan var jeg med til at invadere Old Trafford

En Manchester United-tilhænger fortæller, hvordan han oplevede søndagens demonstrationer på tætteste hold.


Det var planen for Manchester United-fansene at få udskudt eller aflyst søndagens kamp mod Liverpool.

Sådan siger Jamie fra United We Stand, som er et blad for Manchester United-fans. Han skriver i en klumme hos The Guardian, hvordan det var at være en del af demonstrationerne søndag, hvor en del af klubbens fans brød ind på Old Trafford.

- Forrygende. Det var det bedste udfald, som vi kunne have fået ud af søndagen. Det var planen hele vejen igennem: at få kampen udskudt eller aflyst. Det var uden tvivl intentionen fra en stor del af os, skriver han.

Jamie beskriver desuden, hvordan dagen forløb for ham.

- Min dag startede, da jeg mødte nogle venner, fik en drink uden for Tollgate-pubben og så gik mod stadion, hvor der var folk, som sang, med bannere og romerlys.

- Vi vidste også, hvad der skete ved Lowry Hotellet, fordi vi var i kontakt med folk der, og vi vidste, at de forsøgte at forsinke holdet. Det var intentionen, at hvis holdet forlod Lowry, ville vi forstyrre det ved Old Trafford.

- Folk begyndte at bevæge sig mod München-tunnellen. En port blev sat på tværs, og nogle folk formåede at komme over den. Hvad der dernæst skete er ret uklart, men det så ud til, at nogle åbnede en udgangsport indvendigt fra stadion.

- Jeg vil sige, at mellem 500 og 1000 kom igennem, og det endte med, at en del af os var på banen. Det var relativt fredsfyldt. Der var lidt vrede rettet mod Sky Sports-platformen, men intet alvorligt. Et nødblus blev affyret, men det kom ikke langt, og generelt var det fredsfyldt og tog 15-20 minutter, inden alle smuttede ret fredsfyldt.

- Følelsen var, at pointen var afgivet, og vi samledes igen foran stadion. Nogle flere folk kom ind på stadion – jeg var ikke en del af det – og som tiden gik, mobiliserede politiet sig og clearede området foran stadion. Det blev ret tilspidset. Ud fra hvad jeg kunne se, var der problemer fra begge sider. Der blev kastet flasker mod politiet, og de greb fat i stavene – og så var det dét.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED