Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2020 14:41
- United-exit har gjort ham til verdens bedste

Romelu Lukaku har haft stort gavn af at forlade Manchester United, og han er nu verdens bedste angriber, mener spillerens agent.


Det er efterhånden lidt over et år siden, at Romelu Lukaku skiftede Manchester United ud med Inter, og sidenhen har belgieren bombet for det italienske storhold.

Og faktisk mener Lukakus agent, Federico Pastorello, at den 27-årige frontløber nu bør regnes som verdens bedste angriber.

- I forhold til kvalitet, attitude og mentalitet er han lige den bedste angriber i verden, lyder vurderingen fra agenten over for Sky Sports.

Ifølge agenten er det skiftet væk fra Manchester United og de nye rammer i Inter, der har en stor andel i, at Lukaku nu spiller på et tårnhøjt niveau og scorer mål på samlebånd.

- Hans skifte til Italien var den rette beslutning og det bedste valg for ham. Inter er en god familie, og fansene er helt vilde med ham.

- Romelu er en moderne spiller og følsom person. Han har brug for kærlighed. Når han føler alles støtte, bliver han den bedste angriber på markedet, selvom Inter ikke har intentioner om at sælge ham.

Senest scorede Lukaku to gange i Inters 2-2-kamp mod Gladbach i Champions League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE