AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 19:46
United er overbeviste: Kun Raiola ønsker at se Pogba skifte klub

The Times skriver, at Manchester United har en oplevelse af, at Paul Pogba gerne vil forblive i klubben.


Manchester United skulle ikke sidde med oplevelsen af, at det kun kan gå for langsomt med Paul Pogba om at forlade klubben.

Tværtimod skulle klubben føle, at det i øjeblikket kun er superagenten Mino Raiola, der for alvor forsøger at presse på for en transfer.

Det skriver The Times i søndagens avis.

Rygterne har været mange og vedvarende i snart to sæsoner, men intet tyder på, at Raiola får held med at skibe franskmanden videre denne sommer.

Hverken Juventus eller Real Madrid burde have råd nu, hvor den finansielle situation i fodboldverdenen er hårdt ramt af coronakrisen.

Samtidigt har Pogba stadig to år tilbage på sin kontrakt, og han indgår i høj grad i klubbens planer.

Han ventes at skulle danne et makkerpar på den centrale midtbane med Bruno Fernandes, og ifølge The Times viser de to allerede lovende takter og fint samspil på træningsbanen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED