Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 18:42
United, City og Liverpool kæmper om Bayerns yngste målscorer nogensinde

Ifølge Goal er de tre engelske storklubber klar til at drage fordel af situationen, hvis Jamal Musiala ikke forlænger med Bayern München.


Bayern München og Jamal Musiala er i øjeblikket kørt fast i forhandlingerne om en ny kontrakt til det kun 17-årige wonderkid, der både er klubbens yngste debutant samt målscorer i Bundesligaen til dato. Derfor står Liverpool, Manchester City og Manchester United klar på sidelinjen, skulle de to parter ikke nå til enighed.

Det erfarer Goal.

Musiala har en fortid i Chelseas talentakademi, som han forlod på en fri transfer forrige sommer. Men nu nærmer den offensive midtbanespiller, som både har engelsk og tysk statsborgerskab, sig allerede sit kontraktudløb med de tyske treblevindere om 18 måneder.

Han anses for at være et kæmpemæssigt talent, og det er ikke uden grund, at Musiala i en alder af blot 17 allerede har spillet 18 gange for Hansi Flicks førstehold i denne sæson. Til gengæld kræver han også massive £100.000 om ugen i løn, hvilket du får svært ved at finde andre 17-årige, som tjener.

Stortalentets lejr føler dog, at han allerede har vist, hvordan han er pengene værd - og kommer til at blive det fremover også. Men om det bliver for Bayern München eller Liverpool, City eller United, må tiden vise.

Musiala har scoret tre mål for Bayern München.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED