Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 18:23
United-chef er uforstående: Vi er klar til at have 23.000 fans på stadion

Collette Roche melder klart ud, at Manchester United er klar til at byde fans velkommen på lægterne i sikre omgivelser.


Siden corona-pandemien brød ud har der ikke været tilskuere på lægterne på de engelske fodboldstadions.

I oktober var det planen, at man skulle starte stille og roligt ud med et par tusinde fans, men det blev udsat af den engelske regering.

Collette Roche, der Chief Operation Officer i Manchester United, kan ikke forstå, hvorfor man ikke kan tillade tilskuere, når der er så mange andre ting, der er åbne - og klubben mener selv, at de kan åbne op for 23.500 tilskuere i sikre omgivelser.

- Vi har modtaget regeringens retningslinjer, og vi er overbeviste om, at vi kan håndtere fans i sikre omgivelser, siger Collette Roche til Sky Sports.

- Vi er forundret over, at folk kan samles i et fly, restauranter eller selv i en biograf for at se fodbold, når vi ved, at vi har planerne for at kunne have tilskuere i sikre omgivelser. 

- Vi har brugt omkring to måneder på at samarbejde med regeringen omkring retningslinjer, der kan betyde, at vi kan have omkring 23.500 tilskuere på stadion, lyder det fra Collette Roche.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED